Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزایدانشجویی
Viewed 42 times 0 Answers
0
اگر من بعد از ورود dli رو تغيير بدم و شهر دانشگاه اول نرم اصلا مشكلى برا pgwp و پروسه pr و work permit بعد از تحصيلم پيش نمياد؟
2021-10-12 11:19:00
Canada
ویزایدانشجویی
#دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#دانشگاه
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
47
Views
سن ۳۰ با یه مدرک دانشگاهی میشه واسه کالج اپلای کرد؟
2021-08-30 11:57:00
#Canada
[مدرک دانشگاهی]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
48
Views
اگر دانشگاه فقط اینتیک سپتامبر داشته باشه امکان داره در صورت ویزا بذاره وینتر بریم؟!
2021-08-30 14:31:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
47
Views
دخترم از یه کالج براش پذیرش اومد وما دوهزار دلار پرداخت کردیم که ثبت بشه الان از یه دانشگاه خوب براش پذیرش اومده ایا می تونیم پول رو از کالج پس بگیریم
2021-08-31 04:35:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
48
Views
الان برای من پیش میاد با توجه به صحبت هایی که شد وقتی رشته ای که میخوایم بخونیم ارشد دانشگاهی نداره این دیگه توجیح داره که چرا داریم میریم کالج درسته؟
2021-09-01 04:23:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
45
Views
و عرض ادب خدمت دارم برای اپلای دانشگاه در مقطع ارشد به نیت مهاجرت دانشگاه مهم تره یا شهری که انتخاب می کنیم مثلا اینکه تورنتو آدم بره حتی یک کالج یا مثلا دانشگاه بره ولی در یک شهر متوسط؟
2021-09-01 06:53:00
#Canada
[در مقطع ارشد]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
47
Views
باشه من امسال وارد ۱۲ هم میشم و خواستم برای یه کالج یا دانشگاه اقدام کنم ولی تا اونجایی که میدونم کالج محیطش تعاملی تره چه کالج های خوبی رو با شهریه پایین در رشته بیولوژی undergraduate پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم پاسخ بدید??
2021-09-02 02:15:00
#Canada
[کالج یا دانشگاه]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
44
Views
وبسایت معتبر برای پیدا کردن ر (و نه دانشگاه های کانادا ! ) چی هستش؟ یکی از م به عنوان یکی از معتبرترین وبسایت ها برای یافتن رنکینگ، وبسایت topuniversities رو پیشنهاد دادن ولی اون سایت اصلا نمیتونه کالج واسه کانادا پیدا کنه و فقط دانشگاه پیدا میکنه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-02 09:22:00
#Canada
[دانشگاه های کانادا]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
47
Views
من می خوام برای یک دوره post graduate کالج اقدام کنم و در ریکوایرمنتها فقط مدرک دانشگاهی و نمره زبان رو نام برده آیا نیازی به ریز نمرات نیست؟ و همچنین رشته ای که می خوام اقدام کنم مرتبط به سابقه کارم هستش چه مدرکی رو باید بزارم؟ ممنون
2021-09-03 03:44:00
#Canada
[سابقه کار]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
44
Views
Sop فقط مخصوص دانشگاه اپلای کردنه یا برای کالج هم نیازه؟؟؟
2021-09-03 16:09:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزایدانشجویی
0
Votes
0
Answers
45
Views
اگر شاغل رسمی باشیم سابقه کار برامون حساب میشه؟
2021-08-30 11:19:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
قدیمی که تجربه دارن و ادمینهای محترم، ممنون میشم نظرتون رو ببینم! ? من بعد از تحقیقات فراوان تصمیم گرفتم برای فال سال بعد برای NBCC اپلای کنم! به نظرتون انتخاب خوبی هست از نظر آفیسر؟ یا آفیسر همون چندتا کالج اول که معروف و به قولن دهن پر کن هستن، رو قبول داره؟ ?
2021-09-22 05:03:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
و سوالی درباره کالج در کانادا داشتم که اگر لطف کنید و راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم من میخوام برای ترم آینده یه کالج تو مونترال پیدا کنم و هدف اصلی م ورود سریع به بازار کار هست علاقه م هم به رشته های علوم زیستی زیاده و فک میکنم به کامپیوتر و فیزیوتراپی اینا هم علاقه دارم سوالم از اینه آیا دانشکده ای خوب میشناسید در مونترال در این زمینه ها؟ اصلا چه حوزه ای پیشنهاد میکنید که راحت تر بشه وارد بازار کار شد؟ و چه مدارک و اطلاعاتی برای پذیرش گرفتن از کالج نیاز دارم؟ میدونم سوالهای خیلی کلی پرسیدم ولی
2021-09-05 19:40:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دوباره تو این گروه سوالمو مطرح کردم اما فک کنم وقت مناسبی نبوده تحقیق کردم سیستم کالج با دانشگاه تو کانادا زمین تا آسمون متفاوته، خواستم برای دوره ۴ ساله لیسانس بیولوژی یا زیست شناسی تحقیق کنم اما دیدم فقط یه دوره ۲ ساله داره اما دانشگاه ۴ سالست، جالبه همین پروگرم بیولوژی تو کالج هایی مث سنکا و هامبر و پیدا نکردم اما تا اینترنت زدن بهترین کالج ها برای زیست شناسی هستن!? کشی اگر با این سیستم آشنایی داره یا تجربه ای داره ممنون میشم توضیح بده.
2021-09-07 17:28:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal